Rólunk

Mi vagyunk a TerraSol Kft. Csapatunk 2000 óta foglalkozik megújuló energiatermelő rendszerek forgalmazásával és telepítésével. Pécsett tevékenykedünk, de kezünk szerencsére elér még Déváig is! Ez köszönhető kreatív és energikus csapatunknak, akik között van grafikus tervező, építész, webdesigner, marketinges, gépész, közgazdász és még tanár is, aki rendet tart a kreatív káoszban.

Célunk, hogy versenyképes árakon segítsük a vevőt a minél „zöldebb" életmód eléréséhez. Minek fizessünk rezsit, ha a világ legnagyobb ingyenes erőműve a szemünk előtt van és körül vesz minket? Hiszen a szél- és a napenergia korlátlanul rendelkezésre álló, megújuló energia. Alapelveinkhez hűen pedig minél több zöldenergia-termelő berendezést helyezünk üzembe, hozzájárulva így környezetünk terhelésének csökkentéséhez, a károsító, fosszílis energiahordozók mind inkább háttérbe szorításához.

Csapatunk abban is győztes, hogy a legjobb minőségű termékeket vigye a házához és ezekről a rendszerekről szakszerű, baráti tanácsokat adjon. Palettánkon csakis az Öreg Kontinensről: Norvégiából, Ausztriából és Németországból származó nívós termékek szerepelnek. Cégünk minden tagja azon dolgozik, hogy levegye a terhet az Anyaföld és az Ön válláról. Dolgozzon velünk, mert mi Önnel szeretnénk dolgozni.

Eddig elkészült munkáinkat ide kattintva tekintheti meg!

Kapcsolat

TerraSol
H-7625 Pécs, Vince u. 15/B
Tel.: 
+36 72 788 908
Mobil: 
+36 70 266 66 80
E-mail: 
info@terrasol.hu
Megnézi a térképen?
Eddigi összes energiamegtakarítás:  
1266 kW
Összes CO2 megtakarítás:  
4878 kg
Copyright © 2020 TerraSol Kft. Minden jog fenntartva!
crossmenu